Lidl üzlet

Cím: Budapest XI. Bartók Béla út 47.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Az üzletben vásárlásnál bankkártyával is lehet fizetni.
Friss pékáru - A LIDL üzletben van pékáru, amit helyben sütnek, minőségi alapanyagokból. Naponta többször is sütnek, így bármely napszakban lehet ropogós, langyos péksüteményt találni a boltok polcain. A széles választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a saját kedvencét a pékáruk között.
A Lidl működtet egy ingyenes mobilapplikációt, a Lidl Plus-t, amely segíthet a takarékoskodásban. Heti ajánlatokat, kuponokat lehet találni az alkalmazásban, továbbá a heti akciós újságokat is meg lehet nézni.
A Lidl működtet egy ingyenes mobilapplikációt, a Lidl Plus-t, amely segíthet a takarékoskodásban. Heti ajánlatokat, kuponokat lehet találni az alkalmazásban, továbbá a heti akciós újságokat is meg lehet nézni.
A vásárlástól számított 90 napon belül a megvásárolt terméket vissza lehet vinni (a vásárlást igazoló blokkal együtt) bármelyik üzletbe, ahol a terméket kicserélik (ha van még készleten belőle) vagy visszaadják a termék vételárát.
Az egyes termékekből az üzletekben éppen elérhető aktuális mennyiségek csak a boltokban tekinthetők meg, erről adattal a központi ügyfélszolgálat nem rendelkezik.
A LIDL üzletekben ajándékutalvány is kapható, amely bármelyik LIDL boltban megvásárolható különböző címletekben, és bárki számára jó ajándék lehet. A LIDL ajándékutalványt bármelyik magyarországi LIDL üzletben fel lehet használni, a kártyán feltüntetett értékhatárig.
A LIDL-nél nincs házhozszállítási szolgáltatás.
Forró italok

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő (húsvét hétfő munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)06:30-21:30
Kedd06:30-21:30
Szerda06:30-21:30
Csütörtök06:30-21:30
Péntek (nagypéntek munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)06:30-21:30
Szombat06:30-21:30
Vasárnap (húsvét vasárnap munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)07:00-19:00


Budapest 11. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti Lidl üzlet utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a Lidl üzlet környékén van-e lehetőség parkolásra (11. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti Lidl üzlet közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M4 (zöld metró)
  • villamos: 6, 17, 19, 41, 47, 48, 49, 56A, 56, 61
  • busz: 6, 7, 27, 33, 33A, 58, 114, 213, 214, 240
Térkép

A Lidl üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem