Pedagógiai Szakszolgálat

Cím: 1022 Budapest, Marczibányi tér 1.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Tömegközlekedéssel és gyalog: A négyes-hatos villamossal a Széna térig, onnan gyalogosan a két Mammut bevásárlóközpont között, a Lövőház utcán besétálva 500 m a Marczibányi térig. Az utca bal oldalán áll a Kodály Zoltán Általános Iskola, annak az épületnek a második gyalogos bejárata vezet a Pedagógiai Szakszolgálathoz, mely a földszinten helyezkedik el.
Autóval: A Marczibányi téri Művelődési Ház mellett lehet befordulni a Marczibányi térre, a következő saroknál, a Kodály Zoltán Általános iskola előtt kell leparkolni. Fizető parkolási lehetőség van az intézmény előtt.
Telefon: 335-0716, 335-0719



A logopédus az üzletközpont épületében található. A Mammut mélygarázsában és a parkolóházban 850 parkolóhelyet várja az autóval érkező látogatókat. A parkolóba bérlet is vásárolható. A Mammut I. és a Mammut II. parkoló garázsában elektromos töltőpont is a látogatók rendelkezésére áll elektromos járművük feltöltéséhez.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti logopédus (Pedagógiai Szakszolgálat) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 149
Térkép

A logopédus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem