Körömstúdió

Cím: Budapest IV. József Attila utca 81.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Nálunk a főszerepet a körmök és a kezek kapják, ezért szolgáltatásainkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt a fiataloktól egészen az idősebbekig. A manikűrtől a japán manikűrig és paraffinos kézápolásig, valamint a természetes hatású, rövid kocka francia műkörmöktől egészen az extrém formákig - mint az edge vagy a pipe - mindenki megtalálja az életstílusához legközelebb állót. Nálunk a főszerepet a körmök és a kezek kapják, ezért szolgáltatásainkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt a fiataloktól egészen az idősebbekig. A manikűrtől a japán manikűrig és paraffinos kézápolásig, valamint a természetes hatású, rövid kocka francia műkörmöktől egészen az extrém formákig - mint az edge vagy a pipe - mindenki megtalálja az életstílusához legközelebb állót. Kapcsolat, további információk: http://www.koromstudio.hu


Budapest 4. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti manikűrös, pedikűrös utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 4. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 4 kerületében a fenti manikűrös, pedikűrös (Körömstúdió) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • villamos: 12, 14
  • busz: 25, 30, 30A, 104, 104A, 120, 147, 170, 196, 196A, 204, 220, 230, 270
Térkép

A manikűrös, pedikűrös helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem