Balogh Zsuzsanna Lábápoló Szalon

Cím: Budapest XIII.. Népfürdő utca 17/a.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Sarokrepedés, benőtt köröm, tyúkszem gyötri?
Bejárat a Vizafogó Sétány felől.
Keressen meg, és megoldom lábproblémáit!
A lábápolás közben tanácsot adok az otthoni lábápolást illetően. Megtanítom a láb számára fontos tornagyakorlatokat, amivel karban tarthatja lábai egészségét.
Nem hatásos a krém amit otthon használ?
Keressen bizalommal, ha szeretné profi szakemberre bízni lábait!
Innovatív eszközökkel,termékkel dolgozom. Folyamatosan képzem magam a legújabb technikák elsajátításában, eszközök, krémek alkalmazásában, hogy minnél gyorsabban és hatékonyabban kezeljem a köröm és bőr elváltozásait.
Profeszionális lábápoló, gyógypedikűrös, körömbenövés kezelés specialista.



Kapcsolat, további információk: https://www.facebook.com/Balogh-Zsuzsanna-L%C3%A1b%C3%A1pol%C3%B3-szalon-353022781974817/


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti manikűrös, pedikűrös utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a manikűrös, pedikűrös környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti manikűrös, pedikűrös (Balogh Zsuzsanna Lábápoló Szalon) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 15, 115
  • trolibusz: 79M
Térkép

A manikűrös, pedikűrös helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem