Aplus GSM service and Cafe

Cím: 1066 Budapest, Weiner Leó u. 6  (térkép, utcanézet lejjebb)

Szakmai felkészültségünkkel, ügyfélközpontú hozzáállásunkkal, a belváros szívében, a Nyugati pályaudvartól pár perces sétára, könnyen megközelíthető helyen, kellemes környezetben nyújtunk segítséget ügyfeleinknek. Legyen szó betört kijelzőről, akkumulátor problémáról, beázásról vagy szoftverhibáról, Önnek ajánljuk szolgáltatásainkat. A javítás akár meg is várható. Várakozás közben ingyenes Wi-Fi lehetőséget biztosítunk, így mindenki kellemesen töltheti el az időt – egy kávé, tea vagy üdítő mellett -, míg elkészül a telefonja, mivel az üzlettérben egy kávézó részt is kialakítottunk. Kapcsolat, további információk: http://aplusgsm.hu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti mobiltelefon szerviz utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a mobiltelefon szerviz környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti mobiltelefon szerviz (Aplus GSM service and Cafe) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 9
  • trolibusz: 70, 72, 73, 78
Térkép

A mobiltelefon szerviz helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem