Iphoneservice.hu

Cím: 1067 Budapest, Szondi u. 20  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Tartozékok, kiegészítők széles választéka - Tokok, fóliák állapotmegőrzés és fizikai sérülések elkerüléséhez, csinosításhoz. Gyári és minőségi után gyártott töltők, adatkábelek, headsetek, autós kiegészítők. alkatrészek.
Bizonyos javítások 30 percen belül - iPhone szerviz, iPhone, iPad és iPod készülékeken megvárható azonnali javítások. érintő csere, kijelző csere, hátlap csere, hangszóró csere, home gomb csere, bekapcsoló gomb csere, headset csatlakozó csere, rendszer csatlakozó csere, akku csere.
Hibafeltárás 24 órán belül - Beázott vagy fizikailag sérült, nem bekapcsolós iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X,, iPad 1/2/3/4, iPad Air és iPad Air 2, iPad Pro 2/3/4 Mini alaplapi elektronikájának a vizsgálata és hibafeltárása a beérkezéstől számított 24 órán belül.
Beépített alkatrészre 6 hónap garancia - Célunk a javítás. Gyári vagy gyári minőségű után gyártott alkatrészeinkkel az elvégzett javítás eredménye a meghibásodás előtti állapot visszaállítása, melyet magas szakértelemmel és profi eszközökkel viszünk véghez.
Szerviz üzletágunk célja iPhone és iPad készülékek Budapesten és az ország egész területén, azonos szakmai és minőségi színvonalon történő szakszerű javítása, karbantartása.



Kapcsolat, további információk: http://iphoneservice.hu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti mobiltelefon szerviz utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a mobiltelefon szerviz környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti mobiltelefon szerviz (Iphoneservice.hu) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 72M, 73, 76
Térkép

A mobiltelefon szerviz helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem