Mister Minit üzlet - Flórián

Cím: 1033 Budapest, Flórián tér 6-9.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A Mister Minit üzletek általában nagy forgalmú helyeken (áruházak, bevásárlócentrumok) működnek, hogy ezzel is megkönnyítsék a szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek dolgát, időt és fáradságot takarítva meg.
A Mister Minit üzletekben van lehetőség bankkártyás fizetésre is.
bélyegző készítés (hagyományos és automata) - A Mister Minit modern és kiváló minőségű bélyegzők átfogó választékát kínálja a különféle feladatokhoz. Műanyag önfestékező automata szövegbélyegző és dátum bélyegzők választékában megtalálható az igényeknek legjobban megfelelő bélyegző.
elemcsere (óraelemcsere is egyes üzletekben) - chip-es, transzponderes kulcsok, autókulcsok, digitális mérleg, számológép, óra, játékok, egyes kalkulátorok, távirányítók (garázs, motoros kapuk, stb) elemeinek cseréje.
élezés (korcsolya, olló, kés /hullámos élű is/, húsdaráló)
cipőjavítás (sarkalás, talpalás, varrás, ragasztás, tágítás stb.)
kulcsmásolás (cilinderes, speciális és tollaskulcsok, autó- és lakáskulcsok széles választéka)
beléptető chip másolás - Rádiófrekvenciás proxy beléptető biléták (chipek) és érintős úgynevezett „kanalas biléták” másolása több féle színben és kivitelben. Jellemzően lépcsőház bejáratok, bejárati ajtók, sorompók működtetéséhez.
gravírozás (névtáblakészítés, ajándéktárgyakba monogrammozás, irodai eligazító táblák készítése, sportkupák, érmék, stb.)




Budapest 3. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti Mister Minit üzlet utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a Mister Minit üzlet környékén van-e lehetőség parkolásra (3. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 3 kerületében a fenti Mister Minit üzlet közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 1A, 1
  • busz: 9, 29, 34, 106, 111, 118, 118B, 134, 137, 218, 237
Térkép

A Mister Minit üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem