Dr. Fábián Károly urológus onkológus magánrendelés

Cím: 1027 Budapest, Henger utca 2/B  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Here fájdalmak
Merevedési zavarok
Here daganat
Pénisz különböző gyulladásos elváltozásai
Nemi betegségek
Prosztata gyulladás, megnagyobbodás
Vizelési panaszok
Vesekövek
Prosztata daganat
Vesegyulladások
Vizelettartási zavarok
Nőknél rendszeresen visszatérő hólyaggyulladások



Kiválóan felszerelt budapesti magánrendelőimben várom a betegeket, ahol képalkotó vizsgálatra és laborvizsgálatok végzésére is lehetőség van. A pontos diagnózist követően a szükséges kezelés mellett bizonyos műtéti beavatkozásokat is el tudunk végezni. Magánrendelés keretében vállaljuk az urológiai – onkológiai megbetegedések teljes kivizsgálását, terápiáját, valamint ha szükséges, tartós kezelését is. Kapcsolat, további információk: http://www.drfabiankaroly.hu


Budapest 2. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti onkológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az onkológus környékén van-e lehetőség parkolásra (2. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti onkológus (Dr. Fábián Károly urológus onkológus magánrendelés) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6, 17, 19, 41
  • busz: 6, 9, 11, 91, 109, 111, 191, 291
  • hév: H5
Térkép

Az onkológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem