Gyurkovics Tibor Óvoda, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény

Cím: 1172 Budapest XVII. kerület, Naplás út 60  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
általános iskolai nevelés-oktatás (felső tagozat) - Az általános iskola Magyarországon az első lépcsője a kötelező jellegű oktatásnak. Megelőzi az óvodai nevelés, követi a középfokú oktatás.
óvodai nevelés - Az óvoda a gyermekek tanításának első lépcsőfokaként szolgáló oktatási intézmény, ahol megtanulják, hogyan kell másokkal kommunikálni, játszani illetve megfelelően viselkedni.
általános iskolai nevelés-oktatás (alsó tagozat) - Az alsó tagozat az általános iskola első szakasza. Az iskola tagozatainak egységét az egymásra szervesen kapcsolódó, épülő tananyag biztosítja. A tanításban különösen fontos jelentőséget kap a tanulók életkori sajátosságainak figyelembevétele.
gyógypedagógiai/konduktív módszertani feladat (Egymi)
utazó gyógypedagógusi hálózat
fejlesztő nevelés-oktatás

Kapcsolat, további információk: http://www.gyurkovics.hu


Budapest 17. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti óvoda utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 17. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 17 kerületében a fenti óvoda (Gyurkovics Tibor Óvoda, Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 98, 198, 276E
Térkép

Az óvoda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem