PIACTÉR PATIKA (Gyöngy Patika)

Cím: 1191 Budapest, Kossuth téri piac  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A Gyöngy Patikák egy független, hazai gyógyszertárak összefogásából született piacvezető patikakör, melyhez több mint 600 gyógyszertár csatlakozott.
A Gyöngy Patikák kiemelt hangsúlyt fektetnek arra, hogy minőségi ügyfélkiszolgálást, felvilágosító tevékenységet, szakértő tanácsadást biztosítsanak.
A Gyöngy Patikák számára fontos a magyar lakosság egészségi állapotának javítása, a betegségek megelőzése, ezért gyógyszerek, étrend-kiegészítők, gyógyászati segédeszközök, valamint egyéb készítmények széles választékával állnak rendelkezésre.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő07:00-17:00
Kedd07:00-18:00
Szerda07:00-18:00
Csütörtök07:00-18:00
Péntek07:00-17:00
Szombat07:00-13:00
Vasárnap



Telefonszám: 0613581600 Megközelíthetőek vagyunk az 50-es villamossal (Kossuth tér megálló) ill. a 68-as, 93-as, 148-as és 151-es autóbuszokkal (Simonyi Zsigmond utcai ill. Kossuth téri megálló). Metro 3 Kőbánya-Kispest végállomásától 5 perc séta. Autóval érkezők a piac Kosárfonó utcai szélénél lévő ingyenes nagy parkolóban parkolhatnak, a patikától 50-100m-re, ahol mindig van szabad parkolóhely. Bankkártyát és mindenféle egészségpénztáras kártyát elfogadunk. Kérésre átvizsgáljuk házipatikáját és gondoskodunk a lejárt gyógyszerek szakszerű megsemmisítéséről. Nagyon népszerűek a gyógyszertárban készülő házi receptúrás gyógykozmetikumaink, és gyógyszereink, melyek választéka is folyamatosan bővül. (pl.: arckrémek, kézkrémek, testápolók napozószerek, arcszesz, hajszesz, hajmosó, gyógykenőcsök, végbélkúpok stb.) Közös jellemzőjük, hogy jól bevált recept szerint helyben készülnek, és kedvező árúak. Kérje részletes tájékoztatónkat a patikában. A tanácsadói és egyéb tevékenységeken túl, úgy gondoljuk, hogy a gyógyszertárak fő feladata mindenképpen a gyógyszerek közvetítése a felhasználók részére – mégpedig a lehető leghamarabb, és olyan formában, ahogy az ígény felmerül, – ezért a készletgazdálkodásra és a gyógyszerkészítésre helyezzük a legnagyobb hangsúlyt a patikai háttérmunkánk során. Nyitásunk óta eltelt két év alatt folyamatosan növekvő ügyfélkörünk visszaigazolta elképzeléseinket, és egyúttal lehetővé vált, hogy ma már nagyon nagy választékban készleten tudjuk tartani a gyógyszereket. A különleges, vagy nagy értékű gyógyszerek megrendelését, és az egyedi magisztrális gyógyszerek elkészítését pedig a lehető legrövidebb határidőre vállaljuk. Honlap: http://www.piacterbudapest.novodata.hu


Budapest 19. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti gyógyszertár utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 19. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 19 kerületében a fenti gyógyszertár (PIACTÉR PATIKA (Gyöngy Patika)) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 50
  • busz: 68, 93A, 93, 132E, 136, 148, 151, 268
Térkép

A gyógyszertár helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem