Alfa-System Bt.

Cím: 1133 Budapest, Tutaj u. 1/E  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Valamint remek használt PC-t és notebookot is tudunk szerezni 1 év garanciával.
Többed magammal pedig számítógépes hálózatok tervezését és kivitelezését vállaljuk. Otthoni és kis irodai hálózatot is Router és Wi-Fi beüzemeléssel. InterPC-Networking Kft. (hálózat) ill. Alfa-System Bt. (PC és szoftver)
Kisebb rendszergazdai feladatokat vállalunk
Windows újratelepítés adatmentéssel, ajánlattétel hardveres fejlesztésre.
illetve PC és notebook szerelést, javítást szoftver és hardveresen is. !!! Kivéve külső és belső fizikai sérülések notebookok esetén. (Pl áramellátási gond, vagy repedések törések az aljzatokon, monitoron)!!!
Házhoz megyünk, ha kell. (kiszállási díj helyszín függő). Hozom-viszem a cuccot, de ha van rá mód, inkább táveléréssel oldjuk meg a problémát.
Egyedi új PC-k összeszerelését is vállaljuk számlával, garanciával, házhoz szállítással és üzembe helyezéssel, segítségnyújtással.
Mikrotik router konfigurálás.



Kapcsolat, további információk: http://alfa-system-bt.business.site/


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti Laptop szerviz, számítógép-szerviz utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a Laptop szerviz, számítógép-szerviz környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti Laptop szerviz, számítógép-szerviz (Alfa-System Bt.) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • busz: 15, 115
  • trolibusz: 75, 79
Térkép

A Laptop szerviz, számítógép-szerviz helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem