Penny Market üzlet

Cím: 1033 Budapest Huszti út 36.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
bankkártyát is elfogadnak fizetésnél - PayPass-os vásárlásnál többnyire nincs szükség PIN kód megadására, de bizonyos számú tranzakció, illetve bizonyos összeghatár elérése után kérheti a terminál a PIN kód megadását ellenőrzésképpen, hogy valóban a kártyabirtokos használja-e a kártyát
az áruháznál van lehetőség parkolásra (további lehetőségek)
A Penny üzletekben utalványokat is elfogadnak fizetésként. Az elfogadott utalványokról a boltokban is tudnak felvilágosítást adni.
pékárut is árusít - Friss, helyben sütött pékáruk minden napszakra, a család minden tagja megtalálja a kedvencét. Szezonális ajánlatok (karácsonyi, farsangi , húsvéti) is színesítik a pékáruk palettáját.
A PENNY Magyarország legrégebb óta jelen levő hard diszkont üzletlánca. Megközelítőleg 2000 terméket tartanak állandó kínálatban, ennek közel kétharmadát magyar beszállítók biztosítják. Ezek ugyanakkor folyamatosan kiegészülnek szezonális termékekkel (pl. konyhai eszközök, kiegészítők kisállatoknak, háztartási kellékek), valamint számos alkalommal szezonálisan vezetnek be később állandóvá váló termékeket is (friss helyben sütött pékáruk, Sissy laktózmentes termékcsalád). Szélesebb termékkínálattal bírnak a tejtermékek, felvágottak, helyben sütött friss pékáruk, tésztafélék és a vegyi termékek területén, ugyanakkor több kategóriában is saját márkás szortimenttel rendelkeznek.
az áruháznál van lehetőség elektromosautó töltésre
az üzletben ingyenes WIFI-hálózat is rendelkezésre áll, amit a 'Penny Wifi' nevű hálózatra csatlakozva lehet elérni, és a felhasználási feltételek elfogadását követően a a belépéstől számított egy órán keresztül lehet igénybevenni
A boltban fizetéskor egyes bankkártyákkal ingyenesen pénzt is fel lehet venni. Annak, aki szokott készpénzt felvenni a bankkártyájával, érdemes lehet erről megkérdezni a számlavezető bankját, hogy támogatják-e ezt a Penny-s szolgáltatást, és ha igen, akkor milyen feltételekkel.
A Penny Market a német REWE csoport része, amely 20 európai országban mintegy 15 000 üzletet működtet, és közel 330 000 embert foglalkoztat. A Penny tevékenysége nem korlátozódik Magyarországra, hanem kiterjed Csehországra, Németországra, Olaszországra és Romániára is.
eurót is elfogadnak (csak bankjegyet, a visszajárót forintban adják, a váltási árfolyam a pénztárnál fel van tüntetve)
húst, hentesárut is árusít - Minden nap friss, kiváló minőségű hústermékek, legyen szó csirke-, pulyka, marha- vagy sertésről. Válogatott és ellenőrzött alapanyagokból frissesség és ellenőrzött minőség, alacsony áron.
A Pennynél vásárlói kártya is igényelhető, amellyel extra kuponokat lehet kapni, extra akciókban és nyereményjátékokban lehet részt venni, valamint extra hűségpontokat lehet kapni. A Penny kártya ügyfélszolgálata a 06-80-980-400 ingyenes zöld telefonszámon érhető el.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő06:30 - 20:00
Kedd06:30 - 20:00
Szerda06:30 - 20:00
Csütörtök06:30 - 20:00
Péntek06:30 - 20:00
Szombat06:30 - 20:00
Vasárnap07:00 - 18:00



BKV megállók

Budapest 3 kerületében a fenti Penny Market üzlet közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 118
Térkép

A Penny Market üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem