Pilates Kuckó

Cím: Budapest XIII. kerület, Váci út 4  (térkép, utcanézet lejjebb)

Kiscsoportos és egyéni pilates órák az Újlipótvárosban + Kismama Pilates A Pilates egy olyan módszer, amely kortól, nemtől, edzettségi szinttől függetlenül elsajátítható. Miután nincs benne semmilyen ugrálás - a legtöbb gyakorlat alaphelyzete fekvés - nem terheli az ízületeket és a gerincet sem. A pilates rendszeres gyakorlása erősíti és szálkásítja az izmokat, javítja az általános erőnléti állapotot és a hajlékonyságot, így remek kiegészítője lehet bármilyen fogyókúrás programnak. Fókuszban a törzs, a vállöv és a medenceöv stabilizálása áll, emellett megcélozza a gerinc ideális íveinek helyreállítását. Növeli az önbizalmat, valamint csökkenti a testi és lelki feszültséget. Ezek eredménye a harmonikus, kiegyensúlyozott és fiatalos, életerős test és lélek. Kapcsolat, további információk: http://www.pilatesora.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pilates stúdió utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pilates stúdió környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti pilates stúdió (Pilates Kuckó) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
  • villamos: 4, 6
  • busz: 9, 15, 91, 115, 191, 226, 291
Térkép

A pilates stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem