AlakStúdió

Cím: 1068 Budapest, Városligeti fasor 28  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Szemhéjplasztika
Arc-és nyakplasztika
Mellplasztika
Zsírleszívás
Plasztikai műtéteink
Hasplasztika
Fülplasztika
Gynecomastia
Orrplasztika



Az Alak Stúdió Plasztikai Sebészet Budapesten a VI. kerület Városligeti fasor 28. szám alatt egy kétszintes villaépületben található. A Városliget szomszédságában, a Hősök teréhez közel, elegáns, csendes, a belváros nyüzsgő forgalmától mentes helyen várjuk kedves pácienseinket. A klinika mind autó, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. Kapcsolat, további információk: http://www.plasztikai-sebesz.hu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti plasztikai sebész utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a plasztikai sebész környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti plasztikai sebész (AlakStúdió) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 70, 78
Térkép

A plasztikai sebész helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem