Professio Magánklinika

Cím: 1016 Budapest Krisztina krt 79  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Saját Őssejtes, Szérum („Drakula”/„Vámpír”) Terápia
Ajakfeltöltés
Ráncfeltöltés, Arcfiatalítás
Zsírleszívás & Feltöltés
Botox ránctalanítás & 40! egyéb Botox kezelés
Anyajegy eltávolítás
Gyémántfejes arc csiszolás
Zafír IPL
FTC Bioszálas arcplasztika
Fülplasztika
Szemhéjplasztika
Orrplasztika



A Professio Plasztikai Sebészet több, mint 20 éve áll a szépülni vágyó páciensek szolgálatában! Széleskörű szolgáltatásainknak köszönhetően számos szépészeti beavatkozást végzünk magánklinikánkon. Klinikánk a budai vár közvetlen szomszédságában helyezkedik el, könnyen megközelíthető, valamint a parkolási lehetőségek is kedvezőek a klinika közelében. Kapcsolat, további információk: http://www.plasztika.com


Budapest 1. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti plasztikai sebész utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a plasztikai sebész környékén van-e lehetőség parkolásra (1. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 1 kerületében a fenti plasztikai sebész (Professio Magánklinika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 56A, 56
  • busz: 5, 16, 105, 178
Térkép

A plasztikai sebész helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem