Ideál Plasztikai Sebészet Egészségügyi Kft.

Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 9. I. Em 3.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Mellnagyobbítás és felvarrás
Anyajegyek, zsírcsomók, atherómák műtéte
Szemhéjplasztika
Orrplasztika
Hegkorrekció
Női intimplasztika
Műtétek
Mellnagyobbítás
Mellfelvarrás
Mellkisebbítés
Fülplasztika
Karplasztika
Férfi mellkisebbítés



A beavatkozásokat személyes megbeszélés, illetve kívánság szerint internetes kapcsolatfelvétel és levelezés előzi meg, ha szükség van rá, több alkalommal is. Ennek során a páciens elmondja, megmutatja problémáját, minden kérdésre részletes választ kap. A szakorvos ismerteti az elvégezhető műtétet, amely a páciens adottságaitól is függ. A részletes ismertetés nem csak szóban, hanem írásban is megtörténik, kitérve az estleges, leggyakrabban előfordulható komplikációkra is. Lehetőség nyílik a plasztikai sebész szakorvos által már megoperált esetek fényképeinek (referenciák) és az orvosi rendelő előzetes megtekintésére. Kapcsolat, további információk: http://www.idealplastica.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti plasztikai sebész utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a plasztikai sebész környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti plasztikai sebész (Ideál Plasztikai Sebészet Egészségügyi Kft.) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 2M, 2, 4, 6
  • busz: 9, 15, 26, 91, 115, 191, 226, 291
  • trolibusz: 75, 76
Térkép

A plasztikai sebész helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem