Shopmark (volt Europark)

Cím: Budapest XIX., Üllői út 201.  (térkép, utcanézet lejjebb)

A megújult Shopmark közös terei tágasak, áttekinthetőek és fényesek lettek, és kibővült üzletkínálattal igazodik a friss trendekhez. Vonzereje azonban nemcsak hangulatában rejlik, hisz összehasonlíthatatlan előnyt jelent az, hogy nálunk egy helyen mindent megtalálsz, amire csak háztartásodnak szüksége lehet, mindezt könnyen és rövid idő alatt! Parkolónk közel 1000 autót tud egyidejűleg fogadni, így nálunk mindig találsz parkolóhelyet. Elektromos autódat pedig töltőn hagyhatod, amíg nálunk vásárolsz. Shopmark parkolójába havi bérlet váltására is van lehetőség. Szolgáltatásainkkal igyekszünk örömtelibbé tenni a bevásárlásaidat, így nálunk kedvenceddel együtt is vásárolhatsz. Külön figyelmet szentelünk a gyermekekkel érkezőkre is, ezért az éttermi részen gyereksarokkal, az emelet túlsó végén pedig játszótérrel várjuk a családokat. Válaszd a Shopmarkot Te is és garantáljuk, hogy szerelem lesz első látásra. Telefon: 06-20/823-8645 Email: [email protected]


Budapest 19. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti pláza utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 19. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 19 kerületében a fenti pláza (Shopmark (volt Europark)) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 42, 50, 52
  • busz: 42, 66B, 66, 66E, 84E, 89E, 94E, 99, 123, 123A, 142E, 194, 194B, 294E
Térkép

A pláza helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem