Posták - Budapesten - 6. kerületiek listája

Budapest 61 posta

Cím: Budapest VI. Hegedű utca 1/a. térképen

A Magyar Posta lakossági ügyfelei az ügyfélszolgálatot a 06-1-767-8282 telefonszámon érhetik el, amely hétközben munkanapokon hívható. Hírlapügyintézés a 06-1-333-7777 számon lehetséges, amely szintén munkanapokon hívható. Nyitva tartás, telefonszám, további információk erre Az MPL (Magyar Posta Logisztika) szolgáltatásai iránt a 06-1-333-7777 számon lehet érdeklődni. A postán feladott küldeményeket a Magyar Posta weboldalon lehet követni a Nyomkövetés menüpont alatt. A Posta Pontra vagy Csomagautomatára kézbesítés kényelmes alternatívája lehet az otthoni átvételnek, mert ezekkel a város forgalmas pontjain van lehetőség csomagátvételre.


   


BKV járatok a közelben (térképen):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
  • villamos: 4, 6, 1956
  • busz: 105
  • trolibusz: 70, 78

A posta helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor odahúzva a jelzést javíthatja a térképet):A legközelebbi munkaszüneti nap és hosszú hétvége
© 2017 Minden jog fenntartva. Az oldalon megjelenített adatok csupán tájékoztató jellegűek. Az esetleges hiányosságokért vagy hibákért az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.

Adatvédelmi nyilatkozat