posta - Budapest 70 posta

Cím: Budapest VIII. Verseny utca 3.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Utasbiztosítás - Egy külföldi vagy akár belföldi utazás alkalmával sok váratlan dolog történhet, a várva-várt kikapcsolódást könnyen beárnyékolhatja egy baleset, hirtelen betegség, csomagjaink elrablása vagy egyéb kellemetlenségek, amelyek költségei igen magasak lehetnek. Az egyéni igények alapján összeállított utasbiztosítás teljes védelmet nyújt, mert az egészség- és balesetbiztosítás mellett, (a választott csomagnak megfelelően) poggyászbiztosítást, úti okmány pótlást, személyi felelősségbiztosítást, jogi segítségnyújtást, de további kiegészítő szolgáltatást is tartalmaz(hat), mint például kiegészítő sportbiztosítás, autós segítségnyújtás szolgáltatást.
Biztosítások
Haláleseti biztosítási összeg kifizetése
Életbiztosítás
Levél, csomag
Postán maradó küldemények kézbesítése
Balesetbiztosítás
Otthonbiztosítás
Gépjármű-biztosítás
Hírlapelőfizetés
Sorsjegy értékesítés

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő08:00-18:00
Kedd08:00-18:00
Szerda08:00-18:00
Csütörtök08:00-18:00
Péntek08:00-18:00
Szombatzárva
Vasárnapzárva


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti posta utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a posta környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti posta közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 80
  • busz: 30
Térkép

A posta helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem