Posták - Budaörs területén

Budaörs BITEP postapartner

Cím: 2058 Budaörs Gyár utca 2 térképen

A Magyar Posta lakossági ügyfelei az ügyfélszolgálatot a 06-1-767-8282 telefonszámon érhetik el, amely hétközben munkanapokon hívható. Csekkeket a kijelölt postákon bankkártyával is be lehet fizetni. A bankkártyával történő csekkbefizetés 2015. június 1-jétől kártyás vásárlási tranzakciónak minősül, amely a legtöbb bankkártya esetében ingyenes. (A kártyával történő vásárlások után felszámított külön díjakról és költségekről a számlavezető bankot érdemes megkérdezni.) Hírlapügyintézésre a 06-1-767-8262 telefonszámon van lehetőség munkanapokon. Nyitva tartás, telefonszám, további információk erre Az MPL (Magyar Posta Logisztika) szolgáltatásai iránt a 06-1-333-7777 számon lehet érdeklődni. A postán feladott küldeményeket a Magyar Posta weboldalon lehet követni a Nyomkövetés menüpont alatt. A Posta Pontra vagy Csomagautomatára kézbesítés kényelmes alternatívája lehet az otthoni átvételnek, mert ezekkel a város forgalmas pontjain van lehetőség csomagátvételre.


Tipp: a kétezres és ötezres bankjegyeket lecserélték újakra, és a régi bankjegyekkel csak 2017. július 31-ig lehetett fizetni, 2017. augusztus 1-től nem kötelesek elfogadni az ilyen bankjegyeket a boltok. Maradt még ilyen bankjegye? Így lehet beváltani.

   

Látogatóink az alábbi javításokat küldték be ehhez a térképhez:


A posta helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor odahúzva a jelzést javíthatja a térképet):A legközelebbi munkaszüneti nap és hosszú hétvége
© 2017 Minden jog fenntartva. Az oldalon megjelenített adatok csupán tájékoztató jellegűek. Az esetleges hiányosságokért vagy hibákért az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.

Adatvédelmi nyilatkozat