Egyensúly Pszichoterápiás Rendelő

Cím: Budapest, XIII. Pannónia u. 25. I/5.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Számtalan pszichoterápiás módszer létezik, de mindegyikben közös, hogy az eredményesség elengedhetetlen feltétele az Ön saját motivációja. Ha személy szerint nem érzi, hogy lenne olyan érzése, gondolata, viselkedése, ami szenvedést okoz az Ön számára és emiatt hajlandó erőfeszítést tenni a változásért, akkor hiába „küldi” pszichológushoz ismerőse, rokona, orvosa, a pszichoterápia nem hozza meg a kívánt eredményt. A pszichoterápia ugyanis az Ön aktív részvételére épül: akkor hatékony, ha Ön igazán jelen van a terápiás helyzetben, nyitott a terapeuta kérdéseire, közel engedi magához azokat az érzéseket, gondolatokat, amelyek az ülés során felmerülnek Önben. Ez az aktív részvétel nem könnyű, a pszichoterápia természetes velejárója, hogy érzelmileg felkavar bennünket, hiszen sokszor jelentős, nehéz kérdéseket vet fel önmagunkkal kapcsolatban – ez a felkavarodás, a régi, megszokott sémák fellazulása azonban lehetőséget teremt a kívánt változás számára. Kapcsolat, további információk: http://www.egyensulyrendelo.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti pszichológus (Egyensúly Pszichoterápiás Rendelő) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 15, 115
  • trolibusz: 75, 76
Térkép

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem