Deliága Éva

Cím: Budapest VIII. kerület Baross utca és a Szentkirályi utca kereszteződése  (térkép, utcanézet lejjebb)

A gyermekkel pszichológus által történő egyéni foglalkozás hatása abban rejlik, hogy a kapcsolat biztonságot nyújtó, stabil, elfogadó légkörében a gyermek mind többet és többet tár fel a belső világából. Az alakba öntött, szóba foglalt, lerajzolt, eljátszott, mással megosztott érzések, gondolatok, fantáziák már nem olyan félelmetesek, mintha alaktalanul magunkba zárjuk őket. Ebben a légkörben a személyiség rejtett tendenciái is jobban felszínre kerülhetnek és integrálódhatnak. A fantáziavilág emelhető ki mint jól megragadható összekötő kapocs a tudattalan, belső konfliktus és a tünet között. Az általam gyakorolt integratív szemléletben a játéknak, a kreatív megélésnek döntő szerepe van. Kapcsolat, további információk: http://www.gyermekpszichologia.info


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti pszichológus (Deliága Éva) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 9, 15, 115
  • trolibusz: 83
Térkép

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem