dr. Fehér Gabriella pszichológus, gyógyszerész, természetgyógyász

Cím: 1119 Budapest, Major utca 57/B, II. lépcsőház  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
EGYEDI LELKI PROBLÉMÁK - A mindennapokban nagyon sok olyan élethelyzet adódik, amely lelkileg erősen megterheli az embert. A hosszan tartó megoldatlan vagy megoldhatatlannak tűnő problémák, a stressz rossz hangulatot, gyötrő érzést okozhatnak…
PÁRKAPCSOLATI KONZULTÁCIÓ - A problémák egyik gyakori oka a párkapcsolati zavar. Ilyenkor cél a kapcsolati zavarok feltárása, a kapcsolat harmonizálása. Probléma lehet még ok nélküli féltékenység érzése, vagy épp egy szakítás feldolgozása.
TESTI TÜNETEK - A stressz jelentősen rontja a fizikai állapotot is. Ez főleg az ún. pszichoszomatikus betegségekre jellemző. Ezek a tünetek lényegesen romlanak feszült élethelyzet esetén, de a nyugalmasabb időszakban a tünetek is jelentősen csökkennek.
ÜZLETI PSZICHOLÓGIA - Magasan kvalifikált üzletembereknek is tudok módszereket javasolni a hatékonyságuk növelésére.



Holisztikus szemléletben dolgozom, azaz fontosnak tartom a test és a lélek egyensúlyának megteremtését. A test csak akkor egészséges, ha a lélek rendben van, és ez fordítva is igaz. A párhuzamosan több szempontú rálátásomat diplomáim és végzettségeim is segítik (a pszichológus diplomámon kívül gyógyszerészi, természetgyógyászi, és integratív hipnoterapeutai végzettségem is van, neurofeedback terápia oktató is vagyok, valamint számos egyéb továbbképzést is elvégeztem). Szerettel várom Önt is, segítséget nyújtok problémái megoldásához. Kellemes, zöld környezetben várom Önt. Nagy súlyt fektetek a diszkrécióra és a titoktartásra. A szoba hangszigetelt, és a jövő és elmenő klienseim még egymással sem találkoznak. Kapcsolat, további információk: http://www.maganpszichologus.hu

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti pszichológus (dr. Fehér Gabriella pszichológus, gyógyszerész, természetgyógyász) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 7, 114, 153, 213, 214
Térkép

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem