Galgóczy Katalin Pszichológus

Cím: Budapest, XVIII. Thököly út 9/B.  (térkép, utcanézet lejjebb)

15 éve foglalkozom pszichológiával. Tapasztalataim kórházi, óvodai, iskolai, nevelési tanácsadói tevékenységből és a magánpraxis területéről származnak. Pszichoterápiás munkám során felnőttekkel és gyermekekkel foglalkozom. A problémától és a páciens személyiségétől függően több módszer kombinációját alkalmazom, ez növeli a hatékonyságot és együttműködő, motivált pácienseknél gyorsabb gyógyuláshoz vezet. Felnőtteknél a kognitív viselkedésterápia a sikeresebb, eredményesebb viselkedéshez segít hozzá párkapcsolatokban és más társas helyzetekben. Mélyebb érzelmi problémáknál a relaxációs- szimbólumterápia használható a nehézségek gyökerének megértéséhez. Kapcsolat, további információk: http://www.galgoczykatalinpszichologus.hu


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 18 kerületében a fenti pszichológus (Galgóczy Katalin Pszichológus) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 182, 182A, 184
Térkép

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem