Lélekmag Stúdió - Pszichológiai tanácsadás

Cím: Budapest V. Nyugati tér 9.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
életút keresőknek és változtatni akaróknak
babát váróknak és kezdő anyukáknak
kényszer, fóbia és depresszió esetén
allergiásoknak és más pszichoszomatikus betegeknek
gyermekeknek és serdülőknek
szorongóknak, lehangoltaknak és stresszeseknek
nehezen vagy rosszul kommunikálóknak
felnőtteknek, pároknak és párkeresőknek



Pszichológiai tanácsadás gyermekeknek, serdülőknek és felnőtteknek. Stresszkezelés és feszültségoldás autogén tréninggel, konfliktuskezelés, allergiakezelés és szorongásoldás NLP technikával, kognitív és dinamikusan orientált analízissel, személyiség- és intelligenciavizsgálat, személyre és problémára szabottan. Széleskörű tapasztalattal, barátságos környezetben, korrekt árakkal várom a kedves klienseimet. Kapcsolat, további információk: http://www.lelekmag.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti pszichológus (Lélekmag Stúdió - Pszichológiai tanácsadás) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6
  • busz: 6
Térkép

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem