Bimbó Melinda pszichológus

Cím: Budapest II. kerület. Margit híd budai hídfő  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
kapcsolati problémák
ha úgy érzi, életének bármely területén nehezen boldogul, konkrét események (pl. hozzátartozó halála, válás) miatt újra meg kell találnia belső egyensúlyát.
ha szorongások, álmatlanság vagy épp rémálmok gyötrik, pánikzavarral, poszttraumás stresszzavarral küzd, önértékelési gondjai vannak…
megterhelő események
önismeret
kíváncsi arra, ki ön, milyen ön? azt az életet éli, amit szeretne? miért megy be ugyanabba az utcába, ha párszor megjárta már?
a Margit híd budai hídfőjének közelében
ha azt tapasztalja, emberi kapcsolatai konfliktusokkal terheltek: párkapcsolati, családi problémák gyötrik, munkahelyén nehezen érvényesül.
szorongások kezelése

Szorongásos tünetekkel (pánikzavar, fóbia, PTSD,generalizált szorongás,stb.), hangulatzavarokkal élő, önértékelési és kapcsolati problémákkal küzdő személyekkel foglalkozom egyéni konzultáció keretében Budapesten, a II. kerületben. Várom továbbá olyan személyek jelentkezését, akik mélyebb önismeretre szeretnének szert tenni. Egészséges személyek számára önismereti, személyiségfejlesztő csoportokat vezetek pszichodráma eszközökkel. Bővebb információ az alábbi honlapon található: http://www.bimbomelinda.hu


Budapest 2. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti pszichológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a pszichológus környékén van-e lehetőség parkolásra (2. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti pszichológus (Bimbó Melinda pszichológus) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6, 17, N19, 19, 41
  • busz: 9, 91, 109, 191, 226, 291
  • hév: H5
Térkép

A pszichológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem