Reál Élelmiszer üzlet - Manna

Cím: 9443 Fertőszentmiklós Soproni út 48.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A Reálban egyszerű, gyorsan intézhető a vásárlás, nem kell hozzá feltétlenül autóba szállni és könnyedén megtalálhatja nálunk a keresett termékeket.
A Reál üzletlánc-hálózat saját tulajdonú üzletekből és a hálózathoz csatlakozott magánvállalkozásokból áll.
Megbízható minőség, kedvező árak, piacvezető márkák gyártóitól.
A Reál saját márkás termékek a gyártó márkákkal megegyező minőségűek, ám azoknál lényegesen kedvezőbb árúak.
A Reál azok számára kínál ideális megoldást, akik fontosnak tartják, hogy a lakóhelyükhöz közeli boltban, barátságos környezetben, személyes kiszolgálást élvezve, gyorsan és kényelmesen intézhessék a napi és nagybevásárlásaikat, és nem utolsósorban szeretnék észszerűen beosztani a pénzüket.
A Reál saját márkás termékei mind megjelenésükben egyediek, mind abban, hogy más üzlethálózatok boltjaiban nem vásárolhatók meg ezek a termékek.
A Reál egy magyar tulajdonban levő üzletlánc-hálózat, amely az ország teljes területén folytat élelmiszer és vegyi áru kis- és nagykereskedelmi tevékenységet.
Megéri hozzánk beugrani akár reggel friss péksüteményért vagy este a vacsorához valóért is.
A Reál és Reál Pont üzletekben időről időre nyereményjátékokban lehet részt venni. Érdemes ezeket figyelni a nyereményekért.
A Reál üzletlánc-hálózatban Reál néven a 100 négyzetméter feletti alapterületű üzletek értendők, az ennél kisebb eladóterű üzletek neve Reál Pont.
Magyar tulajdonú láncként jól ismerjük az ország minden régióját és az ott élő emberek igényeit. Tudjuk, hogy a Reál sok helyen több mint egy bolt: egyúttal fontos találkozási pont is a környéken lakók számára. Ezért az üzleteinket is az Önök igényeire szabva alakítottuk ki a garázsboltoktól a szupermarketekig, a kínálatunkat pedig úgy állítottuk össze, hogy nálunk mindenki megtalálja, amire szüksége van.

Térkép

A Reál Élelmiszer üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem