Arany János Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola

Cím: 1072 Budapest, Nyár u. 9.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Iskolánk sajátossága a szakmai területen elérendő célkitűzések megvalósítása, az Európai Uniós elvárásokhoz igazodó, a munkaerőpiac igényeit figyelembe vevő szakemberek képzése és továbbképzése az épületgépészeti szakma területén. Erősségünk: az iskolai több, mit 120 éves hagyományaira épít, stabil külső kapcsolati rendszerrel rendelkezik. Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt években tanulóink az országos szakmai versenyeken dobogós helyezéseket értek el. Kapcsolat, további információk: https://aranymszki.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti szakközépiskola utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a szakközépiskola környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti szakközépiskola (Arany János Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • trolibusz: 74
  • busz: 5, 7E, 7, 8E, 107, 108E, 110, 112, 133E
Térkép

A szakközépiskola helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem