Berzeviczy Gergely Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum

Cím: 1047 Budapest, Baross u. 72.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Szeretettel köszöntöm a mi kedves, családias, ugyanakkor nagyon sikeres iskolánkban! Az, hogy felkereste honlapunkat, mutatja, hogy máris felkeltettük érdeklődését. Hadd győzzem meg: jó helyen jár! A Berzeviczy kiváló választás! Miért is? Mert jó a közösség. Ezt évekre szólóan megalapozza a gólyatábor, de komoly segítségünk az összerázódásban a 30-as busz, naponta akár többször is! Osztályfőnökeinknek már nincs is más dolguk. mint ápolni a kialakult jó kapcsolatokat! Mert jók vagyunk nyelvoktatásban. Mondhatnám úgy is: versenyelőnyünk a nyelv. Minden osztályunkban adott a lehetőség két nyelv tanulására. Az első idegen nyelvből nemcsak a kéttannyelvűsöket, nyelvi előkészítősöket, de mindenkit felkészítünk a nyelvvizsgára. Mert nagyszerű választás a közgazdaság ágazat! Hisz megtanít arra, hogyan működik a világ körülöttünk, így nem leszünk kiszolgáltatottak. Nincs fölösleges tananyag! Nagyon sok olyan ismerttel gazdagodunk, amelyeket hétköznapi életünkben napi szinten használhatunk. Telefon: 1/3693505


Budapest 4. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti szakközépiskola utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 4. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 4 kerületében a fenti szakközépiskola (Berzeviczy Gergely Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 30A, 30, 147, 230
Térkép

A szakközépiskola helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem