Pharao Sun Szolárium

Cím: 1061 Budapest Jókai tér 8.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Ergoline szolárium
Műköröm
PharaoSun Szolárium
Manikűr-pedikűr
Kozmetika
Fodrászat



A két szintes budapesti PharaoSun szolárium és szépségszalon kiváló helyen helyezkedik el, hiszen a Jókai tér (oktogon) közvetlen közelében található a 4-6-os villamos, illetve a kisföldalatti (1 metró), ezáltal könnyen megközelíthető a környező kerületből (V.,VI, VII., XIII.) is. A földszinten 6 szolárium gép található, (4 fekvő és 2 álló) amelyből 3 ergoline szolárium gép, és 3 luxura szolárium gép. A szolárium gépeink sexy cacao, linea brasilian, linea australia, chocolate brown (csoki cső) csövekkel vannak felszerelve, ami biztosítja a kellemes barnulást és a gyönyörű színt. Termékeink között főként Australian Gold, Sycn és Soleo krémekkel találkozhattok. A 6. kerületben lévő szoláriumunk azért is különleges, mivel a szolizási lehetőségen túl alkalom nyílik a szépségszalon használatára is, hiszen fodrászat, kozmetika, masszázs, csontkovácsolás illetve kéz és láb ápolás működik. Szakembereink minőségi munkavégzése között találkozhatsz a 3D / 4D /5D szempilla felrakásával, a hajhosszabbítás különböző módszereivel. A környék legjobb szoláriuma vár titeket folyamatos akciós bérletekkel, olcsó perc árakkal. Egy hely, ahol mindenki megtalálja bőrtípusának megfelelő csöveket! Szalonunk széles választékban kínál első osztályú bőrtípusának megfelelő barnulást elősegítő krémeket, hűtött üdítőitalokat, kávét és szendvicseket. Szeretettel várjuk vendégeinket Szépségszalonunkban! Kapcsolat, további információk: http://www.pharaosun-szolarium.hu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti szolárium utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a szolárium környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti szolárium (Pharao Sun Szolárium) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 70, 78
  • villamos: 4, 6
  • busz: 6, 105, 178
  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
Térkép

A szolárium helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem