TESCO áruházak - Berettyóújfalu területén

TESCO Berettyóújfalu

Cím: 4100, Berettyóújfalu Honvéd u. 13. térképen

TESCO Clubcard ügyfélszolgálat: 06-80-222-333 (ingyenes szám, hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között hívható) TESCO online bevásárlás kérdések: 06-80-734-734 TESCO akciók, nyitva tartás, további információk erre Kedvezmények Tesco vásárlásnál: a Tesco Clubcard tulajdonosok negyedévente kapnak kuponokat a vásárlásaik után, amelyeket fel lehet használni vásárlásnál. Ezen kívül a Tesco telefonos applikációban is megjelennek alkalmanként elektronikus kuponok, amelyeket letöltve a telefon képernyőjéről olvastathatunk le fizetéskor. Az OTP kártyával rendelkezők is kaphatnak kedvezményt egyes Tesco áruházakban, ha előzetesen regisztráltak kedvezményekre az OTP Direkten, és kártyával fizetnek. A kedvezményben részt vevő áruházakat és a kedvezmény mértékét az OTP Direktbe belépve a Vásárlási kedvezmények menüpont alatt lehet megnézni.


   

Látogatóink az alábbi javításokat küldték be ehhez a térképhez:

  • itt található

A TESCO áruház helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor odahúzva a jelzést javíthatja a térképet):A legközelebbi munkaszüneti nap és hosszú hétvége
© 2017 Minden jog fenntartva. Az oldalon megjelenített adatok csupán tájékoztató jellegűek. Az esetleges hiányosságokért vagy hibákért az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget.

Adatvédelmi nyilatkozat