True Solution Tattoo

Cím: 1114 Budapest Mészöly u. 4  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Rendszeresen képviseltetjük magunkat hazai és nemzetközi tetováló kiállításokon, művészeinket számos díjjal jutalmazták munkájuk, szakmai felkészültségük elismeréseként.
Minden művészünk különböző stílusirányzatot preferál, szívesen fogadunk minden ötletet, tervet, hogy együtt megtaláljuk az igazi megoldást a megálmodott minták megvalósításához.
Egyedi tetoválások tervezése, készítése
A True Solution Tattoo Stúdiót 2018 őszén nyitottuk meg. Csapatunk sok éves barátságok által kovácsolódott össze.
Nagy hangsúlyt fektetünk az egyedi tervezésre, a tetoválások legmagasabb minőségű kivitelezésére.
A tetoválásod ára függ a mintád méretétől, színeitől, bonyolultságától, ezért minden esetben egyedi árajánlatot kapsz az első, személyes konzultáció alkalmával.
Régi tetoválások takarása, felújítása
Lézeres tetoválás eltávolítás



Kapcsolat, további információk: http://www.truesolutiontattoo.com/


Budapest 11. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti tetováló-szalon utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a tetováló-szalon környékén van-e lehetőség parkolásra (11. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti tetováló-szalon ( True Solution Tattoo) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M4 (zöld metró)
  • villamos: 19, 41, 47, 48, 49, 56A, 56
  • busz: 7
Térkép

A tetováló-szalon helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem