Dr. Bátki Hanna ügyvéd

Cím: 1137 Budapest, Újpesti rakpart 7. I/4.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Gazdasági-, és üzleti jog - A gazdasági, üzleti élet mindennapos működése folyamatos jogi, így ügyvédi tevékenységet is kíván. Az ügyvéd eljár nemcsak a gazdasági társaságok (betéti társaság, korlátolt felelősségű társaság, részvénytársaság) alapítása és módosítása során, hanem azok működéséhez kapcsolódó jogi ügyletek kapcsán is.
Polgári jog - Polgári ügyek minden területén vállalom ügyfeleim képviseletét, illetve ügyfeleim részére szerződések készítését, ellenjegyzését. Polgári jogi terület általában minden személyt érint valamilyen formában, legyen az családjog, öröklési jog vagy csupán ingatlan vásárlása során ingatlan adásvételi szerződés kötése.
Büntetőjog - Hatékony jogi képviseletet nyújtok a büntetőeljárás egésze alatt, kezdve a nyomozástól egészen a rendkívüli jogorvoslatokig. A büntetőjog az ügyvédtől átgondolt stratégiát és hatékony fellépést kíván. Ha a büntetőjog területén bajba kerül, számíthat rám és ügyvédi szolgálatomra bármely bűncselekmény gyanúja esetén. Szoros együttműködésben dolgozom Dr. Bátki Pál ügyvéddel, aki a büntetőjog egyik szaktekintélyének számít. A büntetőjog területén vállalom akár terhelti-, akár sértetti jogi képviseletét. Lépjen időben, hogy ne kerüljön bajba.
Finanszírozási és bankjog - Évtizedes tapasztalattal rendelkezem a projektfinanszírozás területén, legyen szó akár a hitelező, akár az adós képviseletéről banki hitelszerződések megkötése során
Bevándorlási, idegenrendészeti jog, kiutasítás, tartózkodási engedély - Az ügyvédi tevékenységem specialitása a bevándorlási- és idegenrendészeti jog. Ez a jogterület magában foglalja a tartózkodási engedélyek, letelepedési engedélyek, és vízumok ügyintézését. Bevándorlási területen szerteágazó ügytípusokkal találkozom: munkavállalási célú tartózkodási engedély, családi együttélési célú tartózkodási engedély, tanulmányi célú tartózkodási engedély. Harmadik országbeli állampolgárok kiutasítása is profilom részét képezi.



Kapcsolat, további információk: https://www.ugyvedbatki.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda (Dr. Bátki Hanna ügyvéd) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 75, 76
Térkép

Az ügyvéd, jogász, ügyvédi iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem