MH Egészségügyi Központ urológia

Cím: 1062 Budapest, VI. kerület Dózsa György út 112.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Fekvőbetegeinket 3 ágyas, fürdőszobás kórtermekben helyezzük el. Központi műtőblokkban a legkorszerűbb eszközök teljes választéka áll rendelkezésünkre. Járóbetegeinket, előre egyeztetett időpontban várjuk szakambulanciáinkon. Speciális szakambulanciáinkon a vizsgálatokhoz a legkórszerűbb műszereket használjuk, melyek segítségével pl. komplex urodynamiai kivizsgálás vagy WHO kompatibilis meddőségi labor vizsgálat kivitelezhető. Kapcsolat, további információk: http://www.honvedkorhaz.hu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti urológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az urológus környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti urológus (MH Egészségügyi Központ urológia) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 20E, 30A, 30, 105, 230
  • trolibusz: 72, 75, 79
Térkép

Az urológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem