Rudas Gyógyfürdő

Cím: 1013 Budapest Döbrentei tér 9.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A török hagyomány folytatódik a kötényes fürdőzéssel, és a felújítások óta már a hölgyek is igénybe vehetik a gőzosztály szolgáltatásait keddenként (női nap), illetve a hétvégeken (társas fürdőzés fürdőruhában). A ma már gőzfürdőnek tartott Rudas fürdő török kori részét felépítése óta gyakorlatilag folyamatosan használják, bővítik, átalakítják, de jellegzetessége és értéke változatlan.
wellness szolgáltatások
gasztronómia
gyógyszolgáltatások
csomagok



Telefon: (1) 356-1010


Budapest 1. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti uszoda, fürdő, strand utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az uszoda, fürdő, strand környékén van-e lehetőség parkolásra (1. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 1 kerületében a fenti uszoda, fürdő, strand (Rudas Gyógyfürdő) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: N18, 19, N19, 41, 56A, 56
  • busz: 7, 8E, 105, 108E, 110E, 110, 112, 178
Térkép

Az uszoda, fürdő, strand helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem