Gold Beryll Zálogház

Cím: 1095 Budapest, Mester u. 18.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Cégünk nagy figyelmet fordít a biztonságra. Valamennyi üzletünk 24 órás távfelügyelettel van ellátva.
Rendszeresen megújuló akciókkal várjuk Tisztelt Ügyfeleinket záloghitel szolgáltatásunk során is , mellyel kapcsolatos ügyintézést a legnagyobb diszkrécióval bonyolítjuk, és fokozottan ügyelünk arra , hogy az e szolgáltatást igénybe vevő adatait, személyét bizalmasan kezeljük.
Záloghitelt arany és ezüst ékszerre , porcelánra tudunk nyújtani, kedvező feltételekkel, oly módon, hogy egyedi problémákra is igyekszünk megoldást találni.
Legfontosabb törekvésünk,hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak és újra és újra visszatérjenek hozzánk.
Szakképzett munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre, nyújtanak értékes segítséget ahhoz, hogy mindenki kiválaszthassa a számára legmegfelelőbb, stílusához, személyiségéhez legjobban illő darabot a széles kínálatú kollekcióinkból.
A tulajdonosok célkitűzése, hogy a nemesfém ékszereket kedvelő vásárlóinak elérhető árakon tudjanak széles választékot kínálni.



Kapcsolat, további információk: http://goldberyll.hu


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti zálogház, bizományi üzlet utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a zálogház, bizományi üzlet környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti zálogház, bizományi üzlet (Gold Beryll Zálogház) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6, 51, 51A
  • busz: 6, 23E, 23, 54, 55, 212A, 212, 223M
Térkép

A zálogház, bizományi üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem