Adótanácsadók - Budapesten - 18. kerületiek listája

AN-KA Bt.

Cím: 1183 Budapest Ráday Gedeon utca 98.  térképen / útvonal ide

egyszeres és kettős könyvvitel vezetése bejövő és kimenő számlák könyvelése pénztár és bankbizonylatok forgalmának könyvelése vevők- szállítók nyilvántartása követeléskezelés, egyenlegközlők, fizetési felszólító levelek küldése analitikus nyilvántartások vezetése költségvetéssel szembeni rendszeres befizetési kötelezettségek elszámolása, a befizetések előkészítése számviteli törvény szerinti éves beszámoló és bevallások elkészítése a megbízó képviselete adóeljárási ügyekben adófolyószámla egyeztetése havonta elkészítjük a bérelszámolást és a hozzá tartozó bevallásokat tárgyi eszközök nyilvántartása, értékcsökkenés elszámolása Igény szerinti szabályzatok elkészítése Igény szerinti (havi, negyedéves) tájékoztatás a vállalkozás gazdálkodási helyzetéről napi kapcsolat a megbízóval az ügyfél székhelyén végzett könyvelés üzletviteli tanácsadás szerződött partnereinknek igény szerint könyvvizsgáló biztosítása Számviteli törvény által előírt szabályzatok elkészítése Honlap: http://www.ankakonyveles.hu


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti adótanácsadó utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 18. kerületében a fenti adótanácsadó (AN-KA Bt.) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 93A, 93, 198, 200E, 217, 217E

Az adótanácsadó helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem