Basi Kft.

Cím: 1181 Budapest Kossuth Lajos utca 65  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
tárgyieszköznyilvántartás
elektronikus adatszolgáltatás
ügyviteli szolgáltatás
bérszámfejtés, tb ügyintézés
könyvelés
adótanácsadás
adószakértés
szja és egyéb bevallások


A BASI Adótanácsadó és Számítástechnikai Szolgáltató KFT 1991. április 22-én alakult. Fő tevékenységi köre különböző vállalkozások ügyviteli szolgáltatása, adótanácsadása, gazdasági szaktanácsadása, számítástechnikai hardver és szoftver termékek ajánlása, ügynöki tevékenység ellátása. Családi vállalkozás 100%-ban magántulajdon, így a tulajdonosok személyesen érdekeltek az eredményes működésben. A KFT megrendelői elsősorban kereskedelmi és szolgáltató KFT- ok, BT-ok, egyéni vállalkozók, ügyvédi iroda, alapítványok, egyesületek és magánszemélyek. Ezen túlmenően oktatási területen mérlegképes könyvelők számvitel-elemzés, ellenőrzés tantárgyakból vizsgára történő felkészítési feladatokra vállalkozik. A köztudatban főként könyvelő iroda Pestlőrinc központjában. Munkatársai szakirányú képesítéssel és folyamatos továbbképzés alapján regisztrált mérlegképes könyvelővel, adószakértővel, adótanácsadóval rendelkező vállalkozás. Az iroda biztosítani tudja kerekes székkel rendelkező ügyfél kiszolgálását is. Telefon:+36 1 290 9601 Fax:+36 1 297 0689 Email:[email protected]


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti adótanácsadó utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.

Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

BKV megállók

Budapest 18 kerületében a fenti adótanácsadó (Basi Kft. ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 50
  • busz: 36, 93A, 93, 236, 236A
Térkép

Az adótanácsadó helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Budapesti szabadidős programok, események listája ma, a hétvégén és más napokon
Kapcsolat Adatvédelem