Alfa (korábban Aegon) biztosító iroda

Cím: 8360 Keszthely Bem József utca 23  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Életbiztosítások - Kockázati életbiztosítással gondoskodhatunk önmagunkról és szeretteinkről, a megtakarítási programot választva pedig biztosítási védelem mellett megalapozhatjuk a jövőben elérni kívánt céljainkat.
Csoportos élet- és balesetbiztosítások - Egy vállalat a gazdasági eredményességén felül akkor válhat igazán sikeressé, ha munkavállalóiról az anyagi megbecsülésen túl felelős munkaadóként is széleskörűen gondoskodik. A törődésnek, az odafigyelésnek egyik leghatékonyabb és legnépszerűbb formája lehet a Csoportos élet- és balesetbiztosítás.
Lakásbiztosítás - Számos kár érheti otthonunkat és az ott tárolt ingóságokat. A lakásbiztosítás megtéríti többek között a tűz, a robbanás, a különböző meteorológiai események, a betöréses lopás és rablás esetén keletkező károkat és további kiegészítő biztosításokkal egyedi igényekre is lehet szabni a lakásbiztosítást. A biztosítást bárki megkötheti, aki a vagyontárgy megóvásában érdekelt. Pl.: tulajdonos, tulajdonos hozzátartozója, bérlő, stb.
Casco biztosítás - Az autó sok család számára a második legértékesebb vagyontárgy, sokszor kell őrizetlenül hagynunk. A CASCO biztosítás számos szolgáltatást kínál, így személyre szabottan össze lehet állítani a cascot: lopáskár, kátyúkár biztosítás, rágcsálókár-biztosítás, balesetbiztosítás, kisállat balesetbiztosítás, poggyászbiztosítás, rendszám és forgalmi engedély pótlás biztosítás, stb.
Kötelező biztosítás - A KGFB egy felelősség típusú biztosítás, amely a károsultvédelem szem előtt tartásával a jármű üzemeltetése során a biztosított felelősségi körbe tartozó károkozás esetén megtéríti a biztosított helyett az okozott kárt a károsult felé. Ezt a típusú biztosítást minden magyarországi telephelyű gépjármű üzembentartójának kötelező megkötnie és hatályban tartania.
Utasbiztosítás - Baleset vagy betegség esetén megszervezik az ellátást, ápolást. Poggyász sérülése, eltulajdonítása esetén mi megtérítik a kárt. Magyar nyelvű asszisztencia szolgáltatás a világ bármely pontjáról.
Balesetbiztosítás - Elsősorban balesetbiztosítási és egészségbiztosítási eseményekre szóló biztosítás. A biztosító különböző csomagokat kínál, amelyek az elérhető biztosítások fajtái és a szolgáltatási összegek nagysága tekintetében térnek el egymástól. A biztosítás megköthető egyéni és családi változatban is.
Nyugdíjbiztosítás - A nyugdíjaskori nyugalom alapja a kiegyensúlyozott, biztos anyagi háttér. A gazdasági és demográfiai mutatók alapján az látható, hogy pihenéssel eltölteni kívánt évtizedek anyagi biztonsága érdekében a majdani állami nyugdíjat érdemes saját megtakarítással kiegészíteni.
Egészségbiztosítás - súlyos (kritikus) betegségre is kiterjedő szolgáltatás; komplex védelem: baleset, betegség, rokkantság, halál esetén; komoly anyagi támogatás a felépüléshez; egyszerűen, online megköthető
Az Alfa Biztosító jogelődei révén Magyarország egyik legnagyobb múltra visszatekintő biztosítótársasága, története a múlt század közepéig nyúlik vissza az 1949-ben megalakult az Állami Biztosító Nemzeti Vállalathoz, amely az akkori viszonyok között széles rétegeknek nyújtott biztosítási szolgáltatást.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő08:00 - 16:00
Kedd08:00 - 16:00
Szerda08:00 - 16:00
Csütörtök08:00 - 16:00
Péntek08:00 - 13:00
Szombat
Vasárnap

További információk: https://jadranmart.hu/hu/elerhetosegek/

Térkép

Az Alfa (korábban Aegon) biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem