Aegon biztosító iroda

Cím: 5400 Mezőtúr, Kossuth tér 1.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Casco biztosítás - Az autó sok család számára a második legértékesebb vagyontárgy, sokszor kell őrizetlenül hagynunk. Az Aegon CASCO biztosítása számos szolgáltatást kínál, így személyre szabottan össze lehet állítani a cascot: lopáskár, kátyúkár biztosítás, rágcsálókár-biztosítás, balesetbiztosítás, kisállat balesetbiztosítás, poggyászbiztosítás, rendszám és forgalmi engedély pótlás biztosítás, stb.
Életbiztosítások - Kockázati életbiztosítással gondoskodhatunk önmagunkról és szeretteinkről, a megtakarítási programot választva pedig biztosítási védelem mellett megalapozhatjuk a jövőben elérni kívánt céljainkat.
Kötelező biztosítás - A KGFB egy felelősség típusú biztosítás, amely a károsultvédelem szem előtt tartásával a jármű üzemeltetése során a biztosított felelősségi körbe tartozó károkozás esetén megtéríti a biztosított helyett az okozott kárt a károsult felé. Ezt a típusú biztosítást minden magyarországi telephelyű gépjármű üzembentartójának kötelező megkötnie és hatályban tartania.
Balesetbiztosítás - Elsősorban balesetbiztosítási és egészségbiztosítási eseményekre szóló biztosítás. A biztosító különböző csomagokat kínál, amelyek az elérhető biztosítások fajtái és a szolgáltatási összegek nagysága tekintetében térnek el egymástól. A biztosítás megköthető egyéni és családi változatban is.
Nyugdíjbiztosítás - A nyugdíjaskori nyugalom alapja a kiegyensúlyozott, biztos anyagi háttér. A gazdasági és demográfiai mutatók alapján az látható, hogy pihenéssel eltölteni kívánt évtizedek anyagi biztonsága érdekében a majdani állami nyugdíjat érdemes saját megtakarítással kiegészíteni.
Lakásbiztosítás - Számos kár érheti otthonunkat és az ott tárolt ingóságokat. A lakásbiztosítás megtéríti többek között a tűz, a robbanás, a különböző meteorológiai események, a betöréses lopás és rablás esetén keletkező károkat és további kiegészítő biztosításokkal egyedi igényekre is lehet szabni a lakásbiztosítást.
Egészségbiztosítás - súlyos (kritikus) betegségre is kiterjedő szolgáltatás; komplex védelem: baleset, betegség, rokkantság, halál esetén; komoly anyagi támogatás a felépüléshez; egyszerűen, online megköthető
Utasbiztosítás - Baleset vagy betegség esetén megszervezik az ellátást, ápolást. Poggyász sérülése, eltulajdonítása esetén mi megtérítik a kárt. Magyar nyelvű asszisztencia szolgáltatás a világ bármely pontjáról.
Hágai központú nemzetközi biztosítási, nyugdíj valamint vagyonkezelő vállalatként az Aegon több mint 20 piacon van jelen világszerte. Így Amerikában, Európában és Ázsiában is megtalálhatók leányvállalatai. Magyarországon 1992 óta működik.
Kisállat-biztosítás – a „kutya és macska biztosítás” - Kutyák macskák számára köthető biztosítás, baleset-, betegség- és felelősségbiztosítás egyben, gyors és korrekt kárrendezés baj esetén

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő08:00 - 16:00
Kedd10:00 - 16:00
Szerda08:00 - 16:00
Csütörtök08:00 - 16:00
Péntek08:00 - 12:00
Szombatzárva
VasárnapzárvaTérkép

Az Aegon biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem