Alfa (korábban Aegon) biztosító iroda

Cím: 6500 Baja Eötvös József utca 1  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Csoportos élet- és balesetbiztosítások - Egy vállalat a gazdasági eredményességén felül akkor válhat igazán sikeressé, ha munkavállalóiról az anyagi megbecsülésen túl felelős munkaadóként is széleskörűen gondoskodik. A törődésnek, az odafigyelésnek egyik leghatékonyabb és legnépszerűbb formája lehet a Csoportos élet- és balesetbiztosítás.
Az Alfa Biztosító jogelődei révén Magyarország egyik legnagyobb múltra visszatekintő biztosítótársasága, története a múlt század közepéig nyúlik vissza az 1949-ben megalakult az Állami Biztosító Nemzeti Vállalathoz, amely az akkori viszonyok között széles rétegeknek nyújtott biztosítási szolgáltatást.
Utasbiztosítás - Baleset vagy betegség esetén megszervezik az ellátást, ápolást. Poggyász sérülése, eltulajdonítása esetén mi megtérítik a kárt. Magyar nyelvű asszisztencia szolgáltatás a világ bármely pontjáról.
Lakásbiztosítás - Számos kár érheti otthonunkat és az ott tárolt ingóságokat. A lakásbiztosítás megtéríti többek között a tűz, a robbanás, a különböző meteorológiai események, a betöréses lopás és rablás esetén keletkező károkat és további kiegészítő biztosításokkal egyedi igényekre is lehet szabni a lakásbiztosítást. A biztosítást bárki megkötheti, aki a vagyontárgy megóvásában érdekelt. Pl.: tulajdonos, tulajdonos hozzátartozója, bérlő, stb.
Kötelező biztosítás - A KGFB egy felelősség típusú biztosítás, amely a károsultvédelem szem előtt tartásával a jármű üzemeltetése során a biztosított felelősségi körbe tartozó károkozás esetén megtéríti a biztosított helyett az okozott kárt a károsult felé. Ezt a típusú biztosítást minden magyarországi telephelyű gépjármű üzembentartójának kötelező megkötnie és hatályban tartania.
Casco biztosítás - Az autó sok család számára a második legértékesebb vagyontárgy, sokszor kell őrizetlenül hagynunk. A CASCO biztosítás számos szolgáltatást kínál, így személyre szabottan össze lehet állítani a cascot: lopáskár, kátyúkár biztosítás, rágcsálókár-biztosítás, balesetbiztosítás, kisállat balesetbiztosítás, poggyászbiztosítás, rendszám és forgalmi engedély pótlás biztosítás, stb.
Balesetbiztosítás - Elsősorban balesetbiztosítási és egészségbiztosítási eseményekre szóló biztosítás. A biztosító különböző csomagokat kínál, amelyek az elérhető biztosítások fajtái és a szolgáltatási összegek nagysága tekintetében térnek el egymástól. A biztosítás megköthető egyéni és családi változatban is.
Életbiztosítások - Kockázati életbiztosítással gondoskodhatunk önmagunkról és szeretteinkről, a megtakarítási programot választva pedig biztosítási védelem mellett megalapozhatjuk a jövőben elérni kívánt céljainkat.
Egészségbiztosítás - súlyos (kritikus) betegségre is kiterjedő szolgáltatás; komplex védelem: baleset, betegség, rokkantság, halál esetén; komoly anyagi támogatás a felépüléshez; egyszerűen, online megköthető

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő12:00 - 16:00
Kedd09:00 - 16:00
Szerda09:00 - 16:00
Csütörtök09:00 - 16:00
Péntek09:00 - 14:00
Szombat
Vasárnap

Telefonszám+3679478788
Weboldalwww.alfa.hu
Alfa biztosító ügyfélszolgálat telefonszám+36-1- 477-4800
Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

Térkép

Az Alfa (korábban Aegon) biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem