Ajándékboltok - Budapesten - 8. kerületiek listája

Tün-Dekor Kft. Ajándék-Lakásdekoráció

Cím: 1081 Budapest, Rákóczi út 71 fsz.4  térképen / útvonal ide


Huszár u. buszmegálló Ízléses kis ajándékboltunkban mindenkit szeretettel várunk. Választékunk széles: vicces ajándékok, vintage tárgyak, díszpárnák, angyalkák, bögrék, konyhai felszerelés és még sok minden megtalálható hangulatos üzletünkben. Fiataloknak és idősebbeknek való ajándékok, lakásdekorációk kedvező áron. Honlap: https://www.facebook.com/ajandeklakasdekoracioarakocziuton


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti ajándékbolt utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az ajándékbolt környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 8. kerületében a fenti ajándékbolt (Tün-Dekor Kft. Ajándék-Lakásdekoráció) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró), M4 (zöld metró)
  • busz: 5, 7E, 7, 8E, 108E, 110, 112, 133E, 178
  • trolibusz: 73, 76, 79

Az ajándékbolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem