Akupunktúrás rendelések - Budapesten - 9. kerületiek listája

HarmoMent

Cím: 1091 Budapest, Viola u. 39.  térképen / útvonal ide

Az akupunktúra európai szó, amelyet az 1600-as évek elején Nagasakiba látogató Willem Ten Rhyne, holland orvos alkotott a latin acus=tű illetve a punctura=szúrni szavakból. A kínaiak az akupunktúrára a szó szerinti fordításban 'tűvel szúrni' jelentésű 'Csen' írásjelet használják, amely igen szemléletesen fejezi ki az akupunktúra, vagyis a tűszúrásos gyógymód technikáját. Honlap: http://www.harmoment.hu


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti akupunktúrás rendelés utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az akupunktúrás rendelés környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


Budapest 9. kerületében a fenti akupunktúrás rendelés (HarmoMent) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)

A hármas metrónak van megállója az akupunktúrás rendelés közelében, de vegye figyelembe, hogy az M3-as metró déli szakaszának felújítása miatt a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbuszok közlekednek. Március 9. hétfőtől a metró az Arany János utca és a Ferenciek tere megállón megállás nélkül áthalad. Július 13-tól lezárják a Corvin-negyed és a Semmelweis Klinikák metróállomásokat is felújítás miatt, és ezeken az állomásokon is megállás nélkül haladnak át a szerelvények. A déli szakasz felújítása várhatóan 2020-ban fejeződik be. Hétvégéken Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között a metró helyett továbbra is pótlóbuszok közlekednek.


Az akupunktúrás rendelés helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem