Menta Relax Természetgyógyászati rendelő

Cím: 1106 Budapest Borsika utca 30  (térkép lent)

Fülakupunktúra Nagy segítséget nyújt szenvedélybetegségek leküzdésében, ha bár megvan a szándék, de túl nehéz letenni a cigarettát vagy elhagyni az esti át- és elalvást segítő gyógyszereket. Ha nem megy másképp és a lelki egyensúly megteremtéséhez feltétlenül szükséges az alkohol, ami már lassan az egzisztencia rovására mehet vagy a depresszió jelei mutatkoznak és nem tudunk egyedül kilábalni belőle. Vagy egyszerűen csak az általános jó közérzet kialakításához kell egy kis segítség. Általános méregtelenítő szerepén túl kiegyensúlyozó hatással van az egész szervezetünkre. Keringésünk, alvásminőségünk javul, fájdalmaink csillapodnak, türelmesebbé válunk. Külön sorokat érdemel az allergia elleni alkalmazása, hiszen mellékhatások nélkül, csupán 10 pici tű segítségével tehetjük sokkal elviselhetőbbé illetve tünetmentessé az allergiaszezont. Lényegesen csökken, de el is múlhat a viszketés, a bőrtünet, a torokkaparás és orrfújogatás. De ha a fentiek közül Önre egyik sem vonatkozik, hanem egyszerűen csak belefáradt az elmúlt időszak eseményeibe, segíti az ellazulást, feltölt energiával, egy pihentető kúra vagy hétvége után új erővel láthat neki a következő feladatnak. Kapcsolat, további információk: https://www.facebook.com/pages/Menta-Relax-Természetgyógyászati-rendelő/137610672984925


Budapest 10. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti akupunktúrás rendelés utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 10. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 10 kerületében a fenti akupunktúrás rendelés (Menta Relax Természetgyógyászati rendelő) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 168E
Térkép

Az akupunktúrás rendelés helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Munkaszüneti napok 2022-ben
Kapcsolat Adatvédelem