Akupunktúrás rendelések - Budapesten - 18. kerületiek listája

Dr.Jakobi Krisztina

Cím: 1182 Budapest, Üllői út 659.  térképen / útvonal ide

LŐRINC CENTER mellett, a patika emeletén A FÜLAKUPUNKTÚRA JAVALLATAI: szembetegségek, nyak, orr és fül betegségei az emésztőrendszer betegségei, légzőszervi betegségek, szív és keringési rendellenességek, urogenitális rendellenességek, mozgásszervrendszer zavarai, neurológiai és pszichiátriai betegségek, sebészeti rendellenességek, nőgyógyászati megbetegedések, bőrbetegségek, egyéb zavarok. fogyás, testsúly kontroll általános erősítő, stresszoldó, regeneráló hatás Honlap: http://www.borgyogyasz.net


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti akupunktúrás rendelés utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.

térképenútvonal ideutcanézet

Budapest 18. kerületében a fenti akupunktúrás rendelés (Dr.Jakobi Krisztina) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 50
  • busz: 183, 236, 236A

Az akupunktúrás rendelés helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem