Akupunktúrás rendelések - Budapesten - 14. kerületiek listája

Dr. Zhang Orvosi Rendelő Fogászat, akupunktúra, masszázs

Cím: 1147 Budapest. Csömöri út 100  térképen / útvonal ide

Az akupunktúra a hagyományos kínai orvoslás egy része, amelynek több ezer éves múltja van. A hagyományos kínai gondolkodás évezredekig tartó alapos megfigyelés eredményeként foglalta össze a természet ’’nagy rendszertelenségét’’ a mindent átfogó Yin és Yang rendszerében. A két erő egyensúlyt tart fenn normális körülmények között mind az emberi szervezetben, mind a világban. Az emberi testben, ha az arányok egyensúlya felbomlik, betegség alakul ki. Tehát az egészséget jelenti a Yin-Yang egyensúly, és a betegséget pedig a kiegyensúlyozatlanság. Az egyensúly megbillenését kell megakadályoznunk az akupunktúrával, illetve ha már megbomlott az egyensúly, a helyreállítását minél hamarabb kell véghez vinnünk. Honlap: https://www.drzhangmed.com


Budapest 14. kerületében a fenti akupunktúrás rendelés (Dr. Zhang Orvosi Rendelő Fogászat, akupunktúra, masszázs) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 7, 8E, 108E, 133E, 277

Az akupunktúrás rendelés helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem