Aldi üzlet

Cím: Bonyhád, Deák Ferenc u. 10/B  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Helyben sütött pékáru - a nap folyamán folyamatosan sütik, szezonális specialitások, hazai és nemzetközi ízváltozatok
Minden ALDI üzlet kártyaleolvasó terminálokkal van felszerelve, így a vásárlás során kényelmesen fizethetünk bankkártyával, sőt akár mobiltelefonnal is.
Az üzletnél van lehetőség parkolásra
Az ALDI vásárlási és utazási utalványokat is kínál vásárlói számára. A vásárlási utalványok Magyarországon bármely ALDI üzletben beválthatók. Az utalványok a pénztáraknál kaphatók.
Az ALDI üzletekben a hulladékká vált elektromos, illetve elektronikus berendezések leadhatók.
Garanciális termék esetén a vásárolt terméket meghibásodás esetén a vásárlást igazoló nyugta ellenében a garancia időtartama alatt bármelyik ALDI üzletbe be lehet vinni, és intézni a garanciával kapcsolatos további teendőket.
Az ALDI reklámújságjait böngészve érdemes odafigyelni, hogy a feltüntetett akciók pontosan mikortól érvényesek. Ezt néha az árucikk mellett, néha a lap tetején jelzik. Egy újságon belül is előfordulnak különböző dátumú akciók, ezért mindig érdemes ellenőrizni, hogy mikortól akciós az adott áru.
Csomagküldő automata
Az üzlet akadálymentesen megközelíthető és használható
Az ALDI online bevásárlására, kiszállításra is lehetőséget nyújt. A szolgáltatás jelenleg még nem elérhető az ország egész területén, az elérhetőséget a rendelésnél az irányítószám megadása után lehet látni.
Elégedettségi garancia - Ha valamelyik megvásárolt élelmiszerrel nem elégedett a vásárló, akkor vissza lehet vinni, és visszaadják az árát. Más termékek esetében 2 hónapon belül a vásárlást igazoló blokk ellenében térítik vissza a vételárat.
REpont - A 2024 január 1-je után forgalomba hozott (azaz első alkalommal az értékesítési láncba lépő) műanyag, fém és üveg italoscsomagolást már a visszaváltási díjjal terhelten lehet megvásárolni, mely a visszaváltáskor a fogyasztó részére visszajár. Az italcsomagoláson egyértelmű jelölés mutatja a visszaváltási rendszerbe tartozást.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő07:00-20:00
Kedd07:00-20:00
Szerda07:00-20:00
Csütörtök07:00-20:00
Péntek07:00-20:00
Szombat07:00-20:00
Vasárnap07:00-19:00

Térkép

Az Aldi üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem