Aldi üzlet

Cím: Dunaföldvár, Füzes sor 2-4.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Elégedettségi garancia - Ha valamelyik megvásárolt élelmiszerrel nem elégedett a vásárló, akkor vissza lehet vinni, és visszaadják az árát. Más termékek esetében 2 hónapon belül a vásárlást igazoló blokk ellenében térítik vissza a vételárat.
Az ALDI üzletekben a hulladékká vált elektromos, illetve elektronikus berendezések leadhatók.
Az ALDI online bevásárlására, kiszállításra is lehetőséget nyújt. A szolgáltatás jelenleg még nem elérhető az ország egész területén, az elérhetőséget a rendelésnél az irányítószám megadása után lehet látni.
Minden ALDI üzlet kártyaleolvasó terminálokkal van felszerelve, így a vásárlás során kényelmesen fizethetünk bankkártyával, sőt akár mobiltelefonnal is.
Az ALDI vásárlási és utazási utalványokat is kínál vásárlói számára. A vásárlási utalványok Magyarországon bármely ALDI üzletben beválthatók. Az utalványok a pénztáraknál kaphatók.
Az ALDI reklámújságjait böngészve érdemes odafigyelni, hogy a feltüntetett akciók pontosan mikortól érvényesek. Ezt néha az árucikk mellett, néha a lap tetején jelzik. Egy újságon belül is előfordulnak különböző dátumú akciók, ezért mindig érdemes ellenőrizni, hogy mikortól akciós az adott áru.
REpont - A 2024 január 1-je után forgalomba hozott (azaz első alkalommal az értékesítési láncba lépő) műanyag, fém és üveg italoscsomagolást már a visszaváltási díjjal terhelten lehet megvásárolni, mely a visszaváltáskor a fogyasztó részére visszajár. Az italcsomagoláson egyértelmű jelölés mutatja a visszaváltási rendszerbe tartozást.
Az üzletnél van lehetőség parkolásra
Csomagküldő automata
Akadálymentesített

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő07:00-20:00
Kedd07:00-20:00
Szerda07:00-20:00
Csütörtök07:00-20:00
Péntek07:00-20:00
Szombat07:00-20:00
Vasárnap07:00-19:00

Az ALDI ügyfélszolgálata hétfőtől péntekig 8:00-18:00 óra, szombaton pedig 8:00-15:30 között érhető el a +36-80-088-264-as telefonszámon.

Parkolási lehetőségvan
Akadálymentesigen
Üvegvisszaváltási lehetőségvan
Weboldalaldi.hu
Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

Térkép

Az Aldi üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem