Aldi üzlet

Cím: Szentes, Csongrádi út 65.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Az ALDI üzletekben a hulladékká vált elektromos, illetve elektronikus berendezések leadhatók.
Helyben sütött pékáru
Akadálymentesített
Garanciális termék esetén a vásárolt terméket meghibásodás esetén a vásárlást igazoló nyugta ellenében a garancia időtartama alatt bármelyik ALDI üzletbe be lehet vinni, és intézni a garanciával kapcsolatos további teendőket.
Az ALDI vásárlási és utazási utalványokat is kínál vásárlói számára. A vásárlási utalványok Magyarországon bármely ALDI üzletben beválthatók. Az utalványok a pénztáraknál kaphatók.
Minden ALDI üzlet kártyaleolvasó terminálokkal van felszerelve, így a vásárlás során kényelmesen fizethetünk bankkártyával, sőt akár mobiltelefonnal is.
Parkolóhely
REpont - A 2024 január 1-je után forgalomba hozott (azaz első alkalommal az értékesítési láncba lépő) műanyag, fém és üveg italoscsomagolást már a visszaváltási díjjal terhelten lehet megvásárolni, mely a visszaváltáskor a fogyasztó részére visszajár. Az italcsomagoláson egyértelmű jelölés mutatja a visszaváltási rendszerbe tartozást.
Az ALDI reklámújságjait böngészve érdemes odafigyelni, hogy a feltüntetett akciók pontosan mikortól érvényesek. Ezt néha az árucikk mellett, néha a lap tetején jelzik. Egy újságon belül is előfordulnak különböző dátumú akciók, ezért mindig érdemes ellenőrizni, hogy mikortól akciós az adott áru.
Az ALDI online bevásárlására, kiszállításra is lehetőséget nyújt. A szolgáltatás jelenleg még nem elérhető az ország egész területén, az elérhetőséget a rendelésnél az irányítószám megadása után lehet látni.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő07:00-20:00
Kedd07:00-20:00
Szerda07:00-20:00
Csütörtök07:00-20:00
Péntek07:00-20:00
Szombat07:00-20:00
Vasárnap07:00-19:00

Térkép

Az Aldi üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem