Aldi üzlet

Cím: Szentes, Csongrádi út 65.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Az ALDI vásárlási és utazási utalványokat is kínál vásárlói számára. A vásárlási utalványok Magyarországon bármely ALDI üzletben beválthatók. Az utalványok a pénztáraknál kaphatók.
Az üzlet akadálymentesen megközelíthető és használható
Helyben sütött pékáru - a nap folyamán folyamatosan sütik, szezonális specialitások, hazai és nemzetközi ízváltozatok
Minden ALDI üzlet kártyaleolvasó terminálokkal van felszerelve, így a vásárlás során kényelmesen fizethetünk bankkártyával, sőt akár mobiltelefonnal is.
E-töltőállomás
Elégedettségi garancia - Ha valamelyik megvásárolt élelmiszerrel nem elégedett a vásárló, akkor vissza lehet vinni, és visszaadják az árát. Más termékek esetében 2 hónapon belül a vásárlást igazoló blokk ellenében térítik vissza a vételárat.
Az ALDI reklámújságjait böngészve érdemes odafigyelni, hogy a feltüntetett akciók pontosan mikortól érvényesek. Ezt néha az árucikk mellett, néha a lap tetején jelzik. Egy újságon belül is előfordulnak különböző dátumú akciók, ezért mindig érdemes ellenőrizni, hogy mikortól akciós az adott áru.
Az ALDI üzletekben a hulladékká vált elektromos, illetve elektronikus berendezések leadhatók.
Az ALDI online bevásárlására, kiszállításra is lehetőséget nyújt. A szolgáltatás jelenleg még nem elérhető az ország egész területén, az elérhetőséget a rendelésnél az irányítószám megadása után lehet látni.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő07:00-20:00
Kedd07:00-20:00
Szerda07:00-20:00
Csütörtök07:00-20:00
Péntek07:00-20:00
Szombat07:00-20:00
Vasárnap07:00-19:00

Térkép

Az Aldi üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem