Aldi üzlet

Cím: 1133 Budapest Pannónia út 59-63  (térkép lent) útvonal ide


Szolgáltatások
Elégedettségi garancia - ha valamelyik megvásárolt élelmiszerrel nem elégedett a vásárló, akkor vissza lehet vinni, és visszaadják az árát
Helyben sütött pékáru - a nap folyamán folyamatosan sütik, szezonális specialitások, hazai és nemzetközi ízváltozatok
Akadálymentesített
Az áruháznak van saját parkolója


Nyitvatartás (november 11-től a koronavírus-járvány miatt a kormány rendelkezése értelmében az üzletek, így az Aldi üzletek is, legfeljebb csak 19 óráig tarthatnak nyitva, amíg a rendelkezés érvényben van) munkaszüneti napok
Hétfő06:00 - 19:00
Kedd06:00 - 19:00
Szerda06:00 - 19:00
Csütörtök06:00 - 19:00
Péntek06:00 - 19:00
Szombat06:00 - 19:00
Vasárnap07:00 - 19:00Az ALDI reklámújságjait böngészve érdemes odafigyelni, hogy a feltüntetett akciók pontosan mikortól érvényesek. Ezt néha az árucikk mellett, néha a lap tetején jelzik. Egy újságon belül is előfordulnak különböző dátumú akciók, ezért mindig érdemes ellenőrizni, hogy mikortól akciós az adott áru. Az ALDI üzleteiben Erzsébet-utalványt is elfogadnak. A különböző típusú Erzsébet-utalványokat az utalvánnyal fizető vásárló olyan áru vásárlására használhatja fel, amelyre az utalvány típusa szerint jogosult. Az Aldi üzletek általában gluténmentes-élelmiszer termékeket is árusítanak.


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti Aldi üzlet utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az Aldi üzlet környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti Aldi üzlet közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 15, 115
  • trolibusz: 75, 76
Térkép

Az Aldi üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
Az ALDI üzletekben elégedettségi garancia is működik, ha a vásárló elégedetlen a megvásárolt élelmiszerrel, akkor vissza lehet vinni, és visszaadják az árát. Nem élelmiszer-jellegű termékeknél 2 hónapon belül lehet visszavinni a terméket, a vásárlást igazoló blokk ellenében. További részletekért érdemes az ALDI üzletekben érdeklődni.
Kapcsolat | Adatvédelem